Duhovne vježbe u šutnji 6 dana - Mukinje, Plitvice
(7.  do 13. srpnja 2024.)

GDJE?

U domu Plitvički Emaus, Mukinje 42, Plitvička jezera. Dom Plitvički Emaus nalazi se u mirnom dijelu Plitvičkih jezera okružen zelenim vrtom, na 5,3 km od ulaza br. 1 u Nacionalni park Plitvička jezera.

ŠTO SVE TREBA PONIJETI?

Bibliju, bilježnicu, osobne stvari.

CIJENA BORAVKA I PROGRAMA

Informacije o troškovima smještaja i programa možete dobiti na tel. 099 381 0077 .

Troškovi puta nisu uračunati u troškove programa i boravka. Putujete u vlastitom aranžmanu i o vlastitom trošku. Kada prema prijavama vidimo odakle tko dolazi, nastojat ćemo vas povezati radi zajedničkoga prijevoza.

DNEVNI PROGRAM

Program započinje u nedjelju, 7. srpnja u 17 sati uputama za duhovne vježbe; večera u 19 sati; nakon večere slijede kraće upute za početak DVŠ i prvo razmatranje.

Ostale dane je sveta misa u 8 sati; doručak u 8,30 sati; od 9,10 sati su upute za razmatranja toga dana; u 13 sati je ručak; večera je u 19 sati i nakon večere od 21 sat je molitveni susret.

Svaki dan se rade četiri razmatranja po sat vremena, a peti sat je razgovor s pratiteljem.
Za vrijeme duhovnih vježbi održava se šutanja, kako sv. Ignacije predlaže.
Bit će prigode za svetu ispovijed i za pojedinačnu molitvu.
DVŠ završavaju u subotu, 13. srpnja u popodnevnim satima.

PRIJAVE

NOVI KORISNICI mogu se prijaviti putem www.manreza.com / prijava za sudjelovanje.
POSTOJEĆI KORISNICI (oni koji su već registrirani u IDV Manreza) nakon što se prijave kao korisnici i uđu na stranicu, prijavljuju se u rubrici prijava za sudjelovanje.
Svakako u dnu prijave (zelene rubrike) treba označiti i privole za korištenje osobnih podataka!

Božji blagoslov!             

BOGA IZNAD SVEGA LJUBITI, NJEMU U SVEMU SLUŽITI!

 

Prijava korisnika

Želite sudjelovati u duhovnim vježbama Manreza?

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.