Pravne informacije

MANREZA - ignacijanske duhovne vježbe kroz liturgijska čitanja, sa sjedištem u Gospićko-senjskoj biskupiji, namijenjene su vjernicima laicima, kao i svećenicima, redovnicima i redovnicama. Kroz njih se nastoji ostvariti Ignacijev ideal temeljen na njegovim bogatim molitvenim iskustvima, razmatranjem Božje riječi koju Crkva nudi.

Pravila o privatnosti

Opća uredba o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation- GDPR) u primjerni je od 25.05.2018. godine, sukladno istoj u nastavku vas obavještavamo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke prilikom posjete našoj web stranici, kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Naziv: GOSPIĆKO-SENJSKA BISKUPIJA
Adresa: Senjskih žrtava 36, 53000 Gospić
Kontakt: +385 99 381 0077;
Adresa elektroničke pošte: info@manreza.hr
Mrežna stranica: www.manreza.hr

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije o pojedincima prema kojima se osoba može identificirati.

Pravo na pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija koje posjeduju tijela javne vlasti, uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15)

Pristup informaciji omogućuje se:

 1. pravodobnim objavljivanjem informacija na primjeren i dostupan način, odnosno na internetskim stranicama tijela javne vlasti, radi upoznavanja javnosti;
 2. davanjem informacije korisniku koji je podnio zahtjev na jedan od sljedećih načina:
  • neposrednim davanjem informacije,
  • davanjem informacije pisanim putem,
  • uvidom u dokumente i izradom preslika dokumenata koji sadrže traženu informaciju,
  • dostavljanjem preslika dokumenta koji sadrži traženu informaciju,
  • na drugi način koji je prikladan za ostvarivanje prava na pristup informaciji.

Korisnik može u zahtjevu za pristup informaciji naznačiti prikladan način dobivanja informacije, a ako ne naznači informacija će se dostaviti na način na koji je podnesen zahtjev.

Korisnik ostvaruje pravo na pristup informaciji podnošenjem usmenog ili pisanog zahtjeva. Ako se zahtjev podnosi pisanim putem potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za pristup informacijama koji se šalje službeniku za informiranje.

Službenik za informiranje: Marinko Miličević.

Zahtjev se upućuje na adresu službenika za informiranje elektroničkom poštom: info@manreza.hr ili poštom na adresu:

GOSPIĆKO-SENJSKA BISKUPIJA
MANREZA - ignacijanske duhovne vježbe
Senjskih žrtava 36
53 000 Gospić
s naznakom „zahtjev za pristup informacijama“.

Kolačići

U bilo kojem trenutku Korisnik može promijeniti ili povući pristanak na Izjavu o kolačičima na našoj internet platformi.

Kako koristimo kolačiće

Prijava korisnika

Želite sudjelovati u duhovnim vježbama Manreza?

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.