Manreza

ignacijanske duhovne vježbe kroz liturgijska čitanja

Da bismo otkrili Božju volju, trebamo najprije upoznati Boga koji nas ljubi, a najbolji izvor da Ga upoznamo, koliko nam je kao ograničenim stvorenjima moguće, jest Sveto pismo i život u Crkvi.

U Duhovnim vježbama Manreza objedinjene su dvije svrhe koje sv. Ignacije spominje: prva je da odstranimo neuredne sklonosti kako bi u slobodi duha mogli tražiti i pronaći Božju volju, a druga je da se svakodnevno uz pomoć milosti suobličavamo Bogu na čiju smo sliku stvoreni.

Kontakt

Kontakt

MANREZA - ignacijanske duhovne vježbe kroz liturgijska čitanja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovaj dokument uređuje odnose između Portala i njezinih korisnika. Pristupom ovom Portalu korisnik prihvaća navedene uvjete.

Politika privatnosti

Politika privatnosti

MANREZA - ignacijanske duhovne vježbe kroz liturgijska čitanja, sa sjedištem u Gospićko-senjskoj biskupiji, namijenjene su vjernicima laicima, kao i svećenicima, redovnicima i redovnicama.

Zaštita podataka

Zaštita podataka

U svom djelovanju putem internetske stranice www.manreza.hr GOSPIĆKO-SENJSKA BISKUPIJA, Senjskih žrtava 36, 53 000 Gospić obrađuje osobne podatke ispitanika odgovorno, sukladno svim primjenjivim propisima o zaštiti osobnih podataka

Sveti Ignacije Lojolski (1491.-1556.) u prvoj točki Duhovnih vježbi kaže da se „duhovnim vježbama naziva svaki način da se duša pripravi i skloni da odstranimo sve neuredne sklonosti te da, pošto smo ih odstranili, tražimo i nađemo Božju volju, uredivši svoj život za spasenje duše“.

Prijava korisnika

Želite sudjelovati u duhovnim vježbama Manreza?

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.