Duhovne vježbe u šutnji 6 dana
od 10. do 16. srpnja 2022.

GDJE?

PASTORALNI CENTAR BAŠKE OŠTARIJE
Baške Oštarije 15 a

Na obroncima Velebita između Gospića i Karlobaga nalazi se Pastoralni centar Baške Oštarije. Sagrađen je neposredno uz župnu crkvu Pohođenja BDM Elizabeti na 971 m nadmorske visine.

KAKO DOĆI DO BAŠKIH OŠTARIJA?

Osobnim vozilom: autoputom do Gospića, potom cestom prema Karlobagu, nakon 25 km s desne strane nalazi se crkva Pohođenja BDM Elizabeti i uz nju Pastoralni centar.

ŠTO SVE TREBA PONIJETI?

Bibliju, bilježnicu, osobne stvari. Uz redovitu ljetnu odjeću ponijeti i nešto toplije jer su noći na Velebitu svježije. 

CIJENA BORAVKA I PROGRAMA

Ukupni troškovi smještaja i programa za 6 dana iznose 1.600 kuna.

Troškovi puta nisu uračunati u troškove programa i boravka. Putujete u vlastitom aranžmanu i o vlastitom trošku. Koliko to bude moguće, nastojat ćemo povezati one koji dolaze iz istoga smjera  da putuju zajedno osobnim vozilom i tako umanje troškove puta. Ukoliko ćete putovati autobusom ili vlakom, svakako javite organizatoru vrijeme dolaska u Gospić kako bismo vas prevezli do Baških Oštarija.

DNEVNI PROGRAM:

Program započinje u nedjelju, 10. srpnja u 17 sati uputama za duhovne vježbe; večera je u 19 sati; nakon večere slijede kraće upute za početak DVŠ i prvo razmatranje.

Ostale dane je sveta misa u 8 sati; doručak u 8,30 sati; od 9,10 sati su upute za razmatranja toga dana; u 13 sati je ručak; večera u 19 sati i nakon večere od 21 sat je molitveni susret.

Svaki dan se rade četiri razmatranja po sat vremena, peti sat se razgovara s pratiteljem.
Za vrijeme duhovnih vježbi održava se šutanja, kako je sv. Igancije odredio u svojim DV.
Bit će prigode za svetu ispovijed.
DVŠ završavaju u subotu, 16. srpnja nakon ručka.

Sveta misa nedjeljom u Baškim Oštarijama je u 11,30 sati.

PRIJAVE:

Prijaviti se možete putem www.manreza.com / prijava za sudjelovanje.

Za informacije: tel. 00385 (0)99 381 0077 (10:00-13:00 i 16:00-18:00)

S Božjim blagoslovom!             


BOGA IZNAD SVEGA LJUBITI, NJEMU U SVEMU SLUŽITI!

Prijava korisnika

Želite sudjelovati u duhovnim vježbama Manreza?

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Uvjeti korištenja.